söndag 21 mars 2010

Liverecension: Airbourne + Taking Dawn 20/3 KB, Malmö

På en lördagskväll drar man till KB för att se på det australiensiska rockbandet Airbourne och det amerikanska rockbandet Taking Dawn.

21:00 kom förbandet Taking Dawn in och med 30 minuter show och deras energi visar man att det är ett band som kommer bli riktigt stora, allting var bra som t.ex. härliga gitarriff och en galen trummis med ett härligt trumspel. Ljudet till deras spelning var inte så bra vilket de inte brydde sig om. Enligt mig var ett riktigt bra spelning från deras sida och hoppas snart se detta bandet igen. Jag köpte dessutom en skiva med dem.

Betyg: 4/5

22:00 var det dags för huvudbandet Airbourne att börja sin show. I början av show hade de väl lite problem med ljudet men blev senare bättre med det. Med deras energi och publiken som var hela tiderna med på noterna så blev denna konsert magisk och vad är inte magisk när "Runnin Wild" och Stand Up For Rock'N'Roll" är de två sista låtarna som avslutar denna fantastiska showen. Jag säger bara: Stand Up For Rock'N'Roll. Jag köpte en tröja med detta bandet också där man har deras turné som de håller på just nu. :)

Betyg: 5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar