lördag 13 mars 2010

Liverecension: Lamb OF God + Job For A Cowboy + August Burns Red + Between The Buried And Med 12/3 Mejeriet, Lund

Igår kväll så stack man till Mejeriet i Lund för att se på 4 amerikanska band vilket man såg riktigt fram emot och var riktigt peppad.

Första bandet som började denna konserten var det progressiva Death Metalbandet Between The Buried And Me som körde bara 4 låtar eftersom de har långa låtar. Jag tyckte de var rätt så bra men ibland när han sjöng kunde man inte ibland höra vad han sjöng men annars gjorde dem bra.

Betyg: 3/5

Nästa band som skulle börja var Metalcore bandet August Burns Red som jag tyckte de gjorde en riktigt bra spelning men även där kunde man ibland inte höra vad han sa men dem gjorde det ändå bra.

Betyg: 3/5

Nästa band som skulle spela var det brutala DeathMetal bandet Job For A Cowboy som tände publiken ordentligt och de gjorde också en riktigt bra spelning och köpte därför deras två album och en bandtröja från dem.

Betyg: 4/5

Nu kom huvudbandet som alla hade väntat på och innan de kom in så skrek publiken för att få in dem. Efter 20 minuters väntan kom introt The Passing och sen In Your Words och Set To Fail som var riktigt bra.

De körde klassiker som t.ex. Walk With Me In Hell, Now You've Got Something To Die For, Laid To Rest och Redneck vilket blev en magsisk kväll där det blev många moshar och circle pit.

Man har längtar efter att se dem och nu för att se dem. Det var värt varenda krona, längtar tills de kommer tillbaks till Sverige igen och hoppas det inte dröjer så länge.

Betyg: 5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar