måndag 14 juni 2010

Liverecension: Kiss + Mustasch + Casablanca 13/6 2010

Är hemma igen efter att ha sett en konsert med härlig musik och som så kommer jag att sätta betyg på dessa tre bandet men det börjades inte alls innan.

Man kom in till arenen 18:30 och första bandet började 18:30 vilket var Casablanca med Mats Rubarth som innan spelade för AIK spelar just nu bas för detta bandet. Vad man kan säga om detta bandet är att gitarristerna var bra med sångaren var riktigt dålig och kunde inte komma upp i de höga tonerna vilket gjorde att jag stack och köpte en Kisströja istället och trummisen tyckte jag var sådär.

Betyg: 1/5

Nästa band som det var dags att komma upp scenen var Mustasch som kom upp 19:30 och gjorde det riktigt bra, de hade en bra energi så det var ett band i toppform speciellt sångaren Ralf som såg att han hade det jätteroligt. Det negativa var nog att de kunde få spela längre.

Betyg: 4/5

Kl 21:00 så kommer Kiss in på scenen där de kör låten "Modern Day Delilah" som öppningslåt för att sedan köra en av deras klassisker låtar "Cold Gin". I det stora hela en riktigt bra konsert från deras sida.

Gene höll på med att flyga, spruta blod och eld som han säkert har gjort i 30 år, Paul höll sina långa tal mellan låtarna där man märkte att han börjar med åldern bli sämre med rösten, Tommy höll på sina solon som jag egentligen tycker är rätt så värdelösa och Eric som trummis gjorde rätt så bra ifrån sig och sjöng rätt så bra på "Beth".

I det stora hela en riktigt bra konsert och avslutningslåten med "Rock And Roll All Night" var helt enkelt magisk med konfetti och mycket eld för att sedan avsluta med fyrverkeri, riktigt bra.

Betyg: 4/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar