lördag 9 april 2011

The Haunted + Wasteland Skills Mejeriet, Lund 8/4 2011

Igår så bar man iväg till Mejeriet i Lund för att se det svenska bandet The Haunted för tredje gången där förbandet var för dagen bandet Wasteland Skills från Kristanstad.

Wastelands Skills började med ett rasande tempo och gjorde en rätt så okej spelning i 30 minuter. Ljudet till spelning var rätt så dåligt så man hörde knappt sången utan bara trummorna, basen och gitarrerna. Synd för det hade varit roligt att höra lite mer sång från bandet men publiken var ändå med.

Sen var det dags för huvudbandet The Haunted som började med första låten från det nya albumet "The Unseen", nämligen låten "Never Better" och efter att de hade kört fyra låtar på spelningen så började Peter Dolving att prata för första gången med publiken i 1 minut för att sedan börja köra igen.

The Haunted tyckte jag gjorde sin allra bästa spelning än så länge där jag tyckte att bandet var energiska, hade bra scennärvaro och fick igång publiken på ett riktigt bra sätt på hela konserten vilket jag gillade.

Ser riktigt fram emot att se bandet på Sweden Rock Festival i sommar och får hoppas att de blir lika bra som igår och kanske man kan hoppas att de gör spelningen ännu bättre.

Setlist från spelningen:
Never Better
99
The Drowning
Trespass
Catch 22
Motionless
D.O.A.
In Vein
Unseen
The Flood
The Medication
Moronic Colossus
No Ghost
Disappear
Hate Song
Trenches
The Fallout
Dark Intentions
Bury Your Dead

Encore:
No Compromise
The Guilt Trip

2 kommentarer:

  1. Låter ju riktigt lovande, den 14:de står dem på en scen nära mig :)

    SvaraRadera
  2. Aha okej får hoppas på att de gör en riktigt bra konsert så du kan njuta av det. :)

    SvaraRadera